Februari nieuws

Week van het programmeren

Van 5 t/m 9 februari was het de week van het programmeren. Alle groepen deden een programmeeractiviteit. Zo gingen de kleuters aan de slag met de Beebot en groep 7 programmeerde hun eigen huisdier met de Micro:Bit. 

Carnaval

Op vrijdag 9 februari jl. vierden wij Carnaval op school. De leerlingenraad kreeg om precies 11:11 uur de sleutel van de school. Zij waren nu de baas! 
Er werden allerlei spelletjes gedaan in de klassen. Het feest werd afgesloten met een bezoek van carnavalsvereniging 'De Jolige Druif'. 

Valentijn

Ook dit jaar stond de brievenbus voor Valentijn weer in de aula! Wat een hoop lieve tekeningen, kaarten en brieven zijn er weer verstuurd dit jaar.
En zelfs aan juf Debby en juf Yvon werd gedacht! 

Rapport en Cito-toetsen

Februari is ook de maand van de Cito-toetsen en rapporten. Woensdag 14 februari kregen alle kinderen het rapport mee naar huis. 
Ook de laatste Cito-toetsen werden afgerond. Groep 8 maakte dit jaar ook voor het eerst de nieuwe doorstroomtoets.

Schoolbrengweek

De week na de voorjaarsvakantie was het schoolbrengweek. Kom zoveel mogelijk op de fiets of lopend naar school. Moet u toch met de auto komen? Parkeer uw auto op een veilige plek wat verderop in de Koningsspil of elders in de wijk en loop het laatste stukje met uw kind. Denk er verder aan om stapvoets te rijden rondom de school en gebruik de Kiss and Ride zone zoals het hoort (kusje, kinderen stappen uit en u rijdt door). Ook waren er weer fietslessen voor de middenbouw op het Kijckmarplein.