Schoolspot

Schoolspot is de nieuwe naam van Surfspot.
Eerder in een nieuwsbrief is er een stuk geschreven over Surfspot.
Surfspot blijft bestaan, maar gaat verder onder een nieuwe naam.
Het heet nu Schoolspot.

Schoolspot.nl is dé ICT-webwinkel voor het basis- en speciaal onderwijs waar ouders en medewerkers met veel korting officiële software, hardware en andere ICT-gerelateerde producten kunnen bestellen. Deze korting kan oplopen tot wel 90% en dat wil de school jullie niet onthouden!
Schoolspot.nl is geen commerciële webwinkel, maar een dienst voor het onderwijs. Door slimme overeenkomsten die zijn gesloten met leveranciers en omdat jouw basisschool vaak al een gedeelte betaalt voor het gebruik thuis, krijg je flinke onderwijskorting als je via schoolspot.nl koopt.
Wat is er verkrijgbaar bij schoolspot.nl?
Het assortiment bij schoolspot.nl is zeer uitgebreid. Je kunt er terecht voor al je software van Microsoft, Adobe, Magix, McAfee, Symantec etc. Maar ook voor laptops, tablets, educatieve software en cursussen en nog veel meer... En het zijn allemaal de nieuwste versies voor soms maar een fractie van de winkelprijs.
Welke producten je in de webwinkel vindt en welke prijzen je ziet, is afhankelijk van de licenties die de WSKO Mariaschool afneemt bij APS IT-diensten, de eigenaar van schoolspot.nl.
Hoe ontvang je deze korting?
Om te kunnen winkelen bij schoolspot.nl heb je een inlogaccount nodig. Heb je nog geen account dan kun je dat direct aanvragen bij schoolspot.nl, binnen enkele ogenblikken ontvang je via e-mail je inloggegevens en kun je gaan bestellen.

De voordelen van schoolspot.nl
• Betrouwbaar (in samenwerking met jouw bassischool en vrijblijvende aanmelding)
• De laagste prijzen
• Specifiek aanbod voor het basis- en speciaal onderwijs
• Snel (downloads direct beschikbaar, andere bestellingen dezelfde werkdag verzonden)
• De nieuwste versies (het assortiment is altijd up-to-date)
• Geen verrassingen achteraf (btw en verzendkosten zijn al in de prijs verwerkt)

Kijk dus op schoolspot.nl, dé ICT-webwinkel voor iedereen in het basisonderwijs!