Mariaschool

Sinterklaas

Vrijdag 4 december vieren wij op de Mariaschool het Sinterklaasfeest. Wij hebben gehoord dat de Goed Heiligman ons ook dit jaar graag wil bezoeken. En natuurlijk zijn we hier erg blij mee. Hij komt vrijdagmorgen om ongeveer 9 uur aan bij ons op school. Wij verwelkomen hem op het schoolplein. Natuurlijk bent u daarbij van harte welkom.
Wij verzoeken u om dan plaats te nemen op een daarvoor aangegeven plaats ( tegen de school aan), zodat u niet voor de kinderen staat. Zij moeten alles goed kunnen zien. Bij slecht weer is het welkomstfeest binnen, wegens ruimtegebrek kunt u daar dan niet bij zijn, helaas!
De kinderen van de groepen 6 tot en met 8 maken voor het sinterklaasfeest surprises. Zij brengen deze surprise op woensdag 2 december mee naar school. Alle surprises worden door de oudervereniging in de aula aangenomen en neergezet. Wij kunnen dan met de kinderen alle surprises gaan bewonderen. U kunt dit natuurlijk ook doen en wel vanaf woensdag 12.00 uur na schooltijd en donderdagochtend voor schooltijd.