Mariaschool

Samenloop voor Hoop

Aanmelden kan nog steeds!

De WSKO Mariaschool gaat meedoen met een team onder leiding van teamcaptains Yvon (Mariaschool),  Marjolein (moeder van Sophie uit groep 5a) en Mariska (moeder van Tim uit groep 5a).

We lopen 24 uur door dus ook de hele nacht. Dit is echt een bijzondere ervaring omdat langs het parcours allemaal versierde zakken branden. Deze zakken kunt u voor € 5,--- per stuk op de WSKO Mariaschool kopen. Als u de zak versierd heeft kunt u deze op school inleveren en wij zorgen ervoor dat deze op het parcours komen te staan.
Naast het feit dat er 24 uur zal worden gewandeld met een lach en een traan, wordt er volop gezorgd voor entertainment voor jong en oud.
Zondagmorgen is er een speciale ochtend voor de kinderen en ook de kinderloop is op zondag.

Kinderen, ouders, familie en medewerkers van de WSKO Mariaschool kunnen meelopen. Kosten zijn €15,-- per volwassene en € 5,- per kind. Deze bijdrage gaat volledig naar het KWF. Inschrijven kan dagelijks bij Yvon Brabander van de administratie op de WSKO Mariaschool.

De organisatie wil in het bijzonder het volgende vragen.
Duncan (6 jaar) is een jongetje uit Wateringen. Hij heeft afgelopen december de diagnose Neuroblastoom stadium vier gekregen. Een neuroblastoom is een tumoor in het zenuwstelsel van kinderen. Hij wordt behandeld in het PMC in Utrecht en in het Reinier de Graaf Gasthuis in Delft.

Wie Duncan en zijn ouders een hart onder de riem wil steken kan een kaartje sturen naar, WKZ-Prinses Maxima Centrum, t.a.v. Duncan Knoester, Postbus 85090, 3508 AB Utrecht.