bekijk hier de online versie van de nieuwsbrief
Mariaschool
Nieuwsbrief 9 april 2019

Personeel

Juf Roxanne Rijneveen heeft ons laten weten dat zij volgend schooljaar aan een nieuwe uitdaging gaat beginnen. Zij is per 1 augustus 2019 aangenomen als nieuwe directeur van de WSKO St. Jozefschool in Schipluiden. Roxanne heeft 9 jaar lang met plezier gewerkt op de WSKO Mariaschool als leerkracht en adjunct-directeur. We willen Roxanne van harte feliciteren met deze stap in haar carrière in het onderwijs. Aan het einde van dit schooljaar staan we natuurlijk stil bij dit afscheid. We houden u hiervan op de hoogte.

Het regent baby’s!

Na de zwangerschap van juf Marianne en juf Brigitte heeft nu gymmeester Michael aangekondigd dat hij weer vader wordt! Van harte gefeliciteerd! We wensen zijn vrouw een voorspoedige zwangerschap toe.

Koningsspelen 2019.png

Koningsspelen

Aanstaande vrijdag 12 april vieren we in de ochtend de Koningsspelen op de Mariaschool. We houden de reguliere schooltijden aan. Als iedereen op school is, verzamelen alle groepen op het schoolplein. Daar is de feestelijke opening van de Koningsspelen. Groep 7 schittert daar tijdens de Koningsspelen Dans. U bent van harte welkom om te komen kijken. Daarna spelen de kleuters allerlei spellen op het plein en de groepen 3 t/m 8 gaan naar de sportvelden van KMD. Daar gaan zij in gemixte groepen de uitdaging aan en spelen diverse estafette spellen. De TSO draait zoals altijd. In de middag puffen de kinderen lekker uit in hun eigen groep. Wilt u aan het volgende denken?

· Sportieve/oranje kleding aan naar school
· Sportschoenen voor buiten
· Eten en drinken voor in de ochtendpauze
· Een extra flesje water
· Dat uw kind op tijd op school komt

Wij hebben er zin in en gaan er een sportieve dag van maken.

Email Oudervereniging

De Oudervereniging heeft een nieuw email adres info@ovmariaschool.nl Het oude mailadres blijft tot einde van het schooljaar nog in de lucht.

Pasen

Donderdag 18 april vieren we Pasen! Gwen en Luuk uit groep 5 waren geïnspireerd geraakt door de Kerstviering van Donna en Marenze. Ze vroegen aan de werkgroep Pasen of zij het Paasspel mochten organiseren. En nu verzorgen ze op Witte Donderdag in de aula een Paasviering voor alle groepen. Wat een toppertjes! Samen met hun klasgenootjes spelen ze het Paasverhaal na. Voordat we gaan kijken naar deze Paasviering hebben we echter eerst een Paasontbijt in de klas. De oudervereniging zorgt voor de ontbijtspulletjes. Zorg dat je trek hebt! Heeft uw kind een allergie waarvan de leerkracht nog niet op de hoogte is? Geef het door aan Yvon Brabander. We houden op deze dag de normale schooltijden aan. Ook de TSO draait zoals altijd. In de middag is er een Paasspeurtocht door de school. Misschien komt de Paashaas langs! Goede Vrijdag 19 april zijn alle kinderen vrij en start de meivakantie.

Vrolijk Pasen.jpg

 
Bezoek Intratuin groep 1-2C
 
Mariaschool

Koningsspil 47
2291 MB Wateringen
0174 - 292 981
info@mariaschool.wsko.nl

 
Copyright © 2018 mariaschool.wsko.nl
Online versie | Afmelden