bekijk hier de online versie van de nieuwsbrief
Mariaschool
Nieuwsbrief 25 juni 2019

Personeel

Aan het lijstje van vertrekkende collega’s moeten we nog 2 namen toevoegen. Juf Tiny van Bruchem uit groep 1/2C neemt afscheid aan het einde van het schooljaar, ze gaat met welverdiend pensioen! Juf Debby Peters uit groep 3 heeft een baan dichter bij huis gevonden, ze gaat per 1 augustus aan het werk op een Daltonschool in Zoetermeer. We wensen beide juffen veel geluk en zullen ze zeker gaan missen! Op woensdag 17 juli tijdens de bedankochtend zetten we alle vertrekkende collega’s nog een keertje uitgebreid in het zonnetje en kunt u ze zelf ook nog de hand schudden. Gelukkig hebben we ook al 2 nieuwe collega’s gevonden die ons team komend schooljaar gaan versterken. Trix de Zeeuw rond momenteel haar Pabo opleiding af en heeft zin om bij ons aan de slag te gaan! En daarnaast verwelkomen we Jennifer Aalbrecht, zij is al 12 jaar werkzaam als leerkracht in het onderwijs en brengt een hoop ervaring mee. En dan komt er nog een oude bekende terug naar de WSKO Mariaschool, juf Ine van der Heijden gaat weer bij ons aan het werk. We zijn er blij mee!

Bezetting groepen

Omdat er nogal wat wisselingen zijn binnen ons team duurt het wat langer om een goede verdeling te maken van de leerkrachten over de groepen en andere ambulante taken zoals bijvoorbeeld de klimopklas. We hebben het plaatje bijna rond en brengen u dan snel op de hoogte bij welke juf of meester uw kind volgend jaar in de groep zit. Nog even geduld!

Krantenophalers

Afgelopen week hebben we een aanmelding ontvangen van een vader die ons komt helpen met oud papier ophalen! Geweldig, zo komt ons krantenteam bijna weer op volledige sterkte. We kunnen nog wel een paar ouders gebruiken. Voor meer informatie  Download

TSO

tso.png

Begin juli ontvangt u de automatische incasso van de maand juni en na de laatste schooldag in juli zullen de automatische incasso’s ook al komen van de maand juli. Het programma TSO Assistent heeft groot onderhoud van 25 juli t/m 14 augustus, in deze periode is het niet mogelijk om tso dagen te reserveren. Zodra het weer mogelijk is om dagen te reserveren krijgt u een mail vanuit het programma TSO Assistent.

Kindervakantie spelen

De kaartverkoop voor de Kindervakantiespelen, die plaatsvinden van maandag 26 t/m donderdag 29 augustus, is op zaterdag 13 juli om 09.00u in de Hofboerderij te Wateringen.

Leeftijd deelnemers: 6 t/m 12 jaar.

Kosten: Euro 30,00 (alleen weekkaart verkrijgbaar)

Let op: Maximaal 2 kaarten voor eigen kinderen per persoon.

Wees er snel bij! Op = Op

 
Kleuterfeest
 
Mariaschool

Koningsspil 47
2291 MB Wateringen
0174 - 292 981
info@mariaschool.wsko.nl

 
Copyright © 2018 mariaschool.wsko.nl
Online versie | Afmelden