bekijk hier de online versie van de nieuwsbrief
Mariaschool
Nieuwsbrief 29 augustus 2019

We gaan weer beginnen!

Maandag 2 september om 8:25 uur gaan de deuren van de WSKO  Mariaschool weer open. Het nieuwe schooljaar gaat beginnen! U bent natuurlijk van harte welkom om met uw kind(eren) naar binnen te komen. Hopelijk heeft iedereen een fijne vakantie achter de rug en hebben de kinderen weer zin om naar school te gaan. Wij staan in ieder geval te trappelen om weer te beginnen! En omdat de zomer nog niet voorbij is, trakteert de oudervereniging op donderdagochtend 5 september alle kinderen op een lekker ijsje! Dat is nog eens lekker beginnen zeg!

Gegevens controleren

In het ouderportaal van Parnassys kunt u zelf wijzigingen in uw (adres)gegevens doorgeven. Heel belangrijk als er telefoonnummers wijzigen! Wij gebruiken deze gegevens om contact met u op te nemen, ook bij calamiteiten met uw kind. Controleer dus deze week of de gegevens (adres, telefoonnummers, huisarts) kloppen.

Aanvulling directie

Dit schooljaar is er als aanspreekpunt bij de directie een nieuw gezicht. Esther Malestein zal op maandag directietaken voor de WSKO Mariaschool gaan vervullen. Naast Debby Haring kunt u dus ook bij Esther terecht met uw vragen. Wij heten Esther van harte welkom.

Kalender

De kalender met activiteiten en belangrijke data staat nu online op onze website www.mariaschool.wsko.nl . Wilt u graag een papieren exemplaar? Vanaf dinsdag is die verkrijgbaar bij Yvon Brabander van de administratie.

Gymrooster

De leerlingen van groep 6 van juf Trix starten maandag met de gymles. Zij mogen om 8:25 uur direct naar de gymzaal de Vang. Voor het gymrooster 2019-2020 kunt u hier terecht.  Download

Overblijfvrijwilligers gezocht!

We zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die ons willen helpen bij het overblijven. Onze leerkrachten eten met de kinderen. Daarnaast zijn er 2 pedagogisch medewerkers die buiten- en binnen activiteiten organiseren. Als overblijfvrijwilliger werk je mee aan een fijn overblijfuurtje voor de kinderen. Je helpt bij het toezicht houden op het schoolplein, doet spelletjes met de kinderen en helpt de leerkracht in de klas.
We zoeken vrijwilligers voor maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. Zowel 1 als meerdere dagen is mogelijk. Verantwoordelijkheidsgevoel en plezier hebben in de omgang met kinderen vinden we belangrijk.
We bieden een afwisselende en gezellige vrijwilligersplek voor mensen die vrolijk worden van kinderen! Daarnaast een vrijwilligersvergoeding van € 9,- per keer (11:45 – 13:15 uur) met daarnaast een aantal cursusbijeenkomsten. Cursussen overblijfvrijwilliger zijn inclusief.
Zitten uw kinderen bij ons op school? Ja, als u 1 dag vrijwilliger wordt dan mogen u kinderen 2 dagen gratis overblijven en als u 2 dagen vrijwilliger wordt dan mogen u kinderen 4 dagen gratis overblijven.
Er is een vergoeding voor aanvragen verklaring omtrent gedrag (VOG = verplicht).
Heb je interesse? Neem dan contact met ons op!
Mail: overblijfmariaschool@gmail.com of tijdens schooldagen tel. 0174-292981 ter attentie van Yvon Brabander (coördinator TSO). Je wordt dan uitgenodigd voor een gesprek.

Indeling lokalen

Hoofdgebouw: De kleutergroepen, groepen 3, groep 4, groepen 8
Kyckmar beneden: groep 5 en groep 5/6
Kyckmar boven: groep 6, 6/7 en groep 7

Luizencontrole

Op dinsdag 3 en woensdag 4 september worden de groepen gecontroleerd op neten en luizen. Het is fijn als u hiermee rekening houdt (niet teveel gel of vlechten). Als we neten of luizen vinden, krijgt u van ons een telefoontje. Bij luizen vragen wij u om uw kind direct op te halen en te behandelen. Zo houden we de luizen in toom op onze school!

 
Bedankochtend
 
Mariaschool

Koningsspil 47
2291 MB Wateringen
0174 - 292 981
info@mariaschool.wsko.nl

 
Copyright © 2018 mariaschool.wsko.nl
Online versie | Afmelden