Mariaschool

De Vang

Als school zijn we heel blij dat we kunnen gymmen in de Vang, want het is lekker dichtbij. Sinds de oplevering begin 2014, zijn we met de gemeente in overleg over het pand. Het hele pand is opgeknapt sinds de brand behalve de sanitaire ruimtes. Er stond op de gemeentelijke planning dat deze ruimtes in 2015 opgeknapt zouden worden. Na veelvuldig contact blijkt dat dit jaar niet meer mogelijk.
De gemeente is alles in orde aan het maken om de sanitaire ruimtes in de zomervakantie van 2016 te vernieuwen. Zij erkennen dat het verouderd is, maar zien geen mogelijkheid het eerder te doen. Tot die tijd is het onze taak om ’s ochtends goed te kijken of het schoon is. Dit heeft voor ons prioriteit. Wij hebben goed contact met het schoonmaakbedrijf en hebben daar vertrouwen in.
Vanuit onze visie en normen en waarden vinden wij het belangrijk de kinderen te laten douchen na het gymmen. U kunt uw kind eventueel doucheslippers meegeven.
Wij willen voor alle kinderen dezelfde regels hanteren (uitzonderingen daar gelaten) en gaan niet in discussie met kinderen over wel of niet douchen. Wij hopen dat u uw kind zult laten douchen en doen een beroep op uw vertrouwen in ons.
Loop gerust even binnen, als u vragen heeft.